Farfalletta

Farfalletta tarkoittaa perhosta (italian kielellä). Perhosella on useita merkityksia. Perhonen symboloi kepeyyttä, hiljaisuutta, ilmavuutta, tasapainoisuutta, viehettävyyttä, raikkausta, itsenäisyyttä ja iloisuutta. Perhonen syboloi uudestisyntymistä.

Perhosella on pitkä symbolisen merkityksen historia. Jo varhaiset kristityt uskoivat että perhonen ilmaisee ihmisen sielua. Kiinassa se merkitsee onnea avioliittossa; muutamassa intiaanin heimossa toivottiin perhoselta ohjausta/suuntausta niissä tapauksissa missä ihmiset olivat vastakkain elämien käännekohtia. Useimmiten perhonen merkitsee miellyttävää muutosta. 

 

Ketkä me ollaan?

Nimemme ovat Rauno ja Liisi.

 

Meidän kissalamme tavoite on kasvattaa luontelataan kilttejä, psyykkisesti sekä fyysisesti terveitä lyhytturkkisia sekä pitkäturkkisia skotlannin luppakorvia ja suorakorvia. Edellä mainittuun lisäksi meidän prioriteettimme on täydentää laadukasta skotlannin luppakorvan/suorakorvan yhteisöä sekä Virossa että Europassa. Tätä varten olemme kehittäneet kissamme ympärille kissan kehitykseen suotuisan kasvuympäristön. 

 

Kissalamme päällimmäinen arkitehti on Gloria. Meidän Glorian luonteeseen kuuluva tasapainoinen ja viehättävä käytös sekä hänen erillinen hengellinen luonne viittavat selvästi siihen että meidän Gloria onkin varsinainen perhonen (metaforisesti). Gloria on maailmanmeistarien suvusta. Hänellä on erittäin laadukkaat rodun piirteet ja geneettinen materiaali.